MIDI Europe Srl

Via Crosaron sn, 37053
Cerea - Verona
Italy
 

COPYRIGHT

Copyright © 2012 MIDI Europe Srl per Isuzu Slovaška. Vse pravice so pridržane. Zaščiten z italijanskimi zakoni in mednarodnimi pogodbami o avtorskih pravicah.

Informacije o blagovni znamki in avtorskih pravicah
Blagovne znamke in vsi drugi prepoznavni znaki, ki so označeni in uporabljeni na tem spletnem mestu, so izključna last MIDI Europe Srl. Uporaba teh blagovnih znamk ni dovoljena brez predhodnega pisnega dovoljenja MIDI Europe Srl.
Lastništvo nad avtorskimi pravicami podatkovnih baz in s tem povezano dokumentacijo, ki je prisotna na spletnem mestu, kot tudi nad katerim koli drugim gradivu, ki se nahaja na tej strani, pripada MIDI Europe Srl.

MIDI Europe Srl vas pooblašča, da si ogledate, kopirate, prenesete in natisnete dokumente, ki so na voljo na tej strani, samo za osebno in zasebno uporabo in pod naslednjimi pogoji:

  • dokumente je treba uporabljati samo za osebne in zasebne, nekomercialne ali informativne namene. V vsakem primeru jih ni mogoče razkriti ali deliti;
  • dokumenti ne smejo biti spremenjeni;
  • informacij o avtorskih pravicah in blagovnih znamkah, kot tudi drugih informacij o lastnini, ki se nanašajo na dokumente MIDI Europe Srl, ki so na voljo na tem spletnem mestu, ni mogoče odstraniti.

To pooblastilo ne zajema dokumentov in/ali materialov, ki so v lasti drugih ponudnikov vsebin, ki se lahko pojavijo na tem spletnem mestu.
Reprodukcija, kopiranje ali redistribucija materialov ali oblikovnih elementov te spletne strani za komercialne namene je strogo prepovedana brez izrecnega pisnega dovoljenja MIDI Europe Srl.