Pravne opombe

 

Pogoji za uporabo spletnega mesta

Dostop do te strani ("spletno mesto") pomeni, da sprejemate spodnje pogoje in določila. Te pogoje in določila lahko MIDI Europe S.r.l. kadarkoli in po lastni presoji posodobi in/ali spremeni brez predhodnega obvestila uporabnikov. Dostop do spletnega mesta in uporaba njegove vsebine MIDI Europe S.r.l. v zvezi z dostopom uporabnikov do spletnega mesta ali z uporabo s tem povezanih vsebin ne nosi nobene odgovornosti. Vsebina strani Vse vsebine na spletnem mestu (novice, fotografije, videoposnetki, zvoki, blagovne znamke, logotipi, imena domen, aplikacijska programska oprema, grafične podobe, tehnična dokumentacija in priročniki itd.) in pravice, povezane z njimi, so pridržane. Te vsebine torej lahko pogledate izključno za namene osebnih informacij, saj je drugačna uporaba izrecno prepovedana brez predhodnega pisnega soglasja MIDI Europe S.r.l. Čeprav so bile pri zbiranju in predstavljanju informacij na tem spletnem mestu uporabljeni vsi razumni ukrepi, ne moremo zagotavljati njihove točnosti, popolnosti, uporabnosti ali njihove možne uporabe s strani uporabnikov; MIDI Europe S.r.l. zato izrecno zavrača vsako odgovornost za napake, netočnosti ali opustitve v zvezi z navedenimi podatki. Nekatere strani spletnega mesta lahko vsebujejo informacije o prihodnjih programih in namenih, ki so občasno opisani z uporabo izrazov, kot so "pričakovati", "oceniti", "napovedovati", "možnost" in "načrtovati". Te izjave po svoji naravi ne vključujejo nobene zaveze s strani MIDI Europe Srl, ki zato ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo realizacijo.

Intelektualna in industrijska lastnina

Vse vsebine spletnega mesta - vključno z omenjenimi ali reproduciranimi blagovnimi znamkami na spletnem mestu, modeli in patenti, ki se nanašajo na izdelke na spletnem mestu - so predmet pravil o avtorskih pravicah in drugih veljavnih zakonih o zaščiti intelektualne in industrijske lastnine in zato so popolna ali delna reprodukcija, spreminjanje ali uporaba brez predhodnega pisnega soglasja MIDI Europe Srl ali relativnih upravičencev prepovedane .

 

Izdelki in cene

Informacije in slike - vključno z barvami izdelkov - glede opreme, videza, zmogljivosti, dimenzij in teže, cene, porabe goriva, obratovalnih stroškov itd. v zvezi z izdelki na spletnem mestu se stalno posodabljajo in lahko na zahtevo ponazarjajo pripomočke in opremo, ki niso del standardne opreme. Te podatke je zato treba obravnavati zgolj kot indikativne in dovzetne za morebitne napake, netočnosti. Za najnovejše in pravočasne informacije o izdelkih in cenah s spletnega mesta MIDI Europe S.r.l. zato poziva uporabnike, da se obrnejo na pooblaščene trgovce.