Pravilnik o zasebnosti in piškotki

 

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI
V skladu z veljavno zakonodajo in določbami čl. 13 Uredbe (ES) št. 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu fizičnih oseb pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov (v nadaljnjem besedilu: uredbe), vas obveščamo, da je upravljavec podatkov, ki ste jih posredovali,MIDI EUROPE SRL s sedežem v Via Crosaron sn -37053 Cerea (VR), z davčno številko in matično številko št. 02560040236.

 

Navigacijski podatki

Računalniški sistemi in računalniški programi, ki se uporabljajo za upravljanje spletnega mesta, zbirajo nekatere osebne podatke, pri katerih je prenos impliciten pri uporabi internetnih komunikacijskih protokolov (npr. IP naslovi ali imena domen računalnikov, ki jih uporabljajo uporabniki, ki se povezujejo na spletno mesto, URI naslovi - Enotni identifikator vira - zahtevanih virov, čas zahtevka, metoda, uporabljena pri predložitvi zahteve strežniku, velikost datoteke, dobljene v odgovoru, številčna koda o stanju odgovora strežnika - dober rezultat, napaka itd. - in drugih parametrov, ki se nanašajo na operacijski sistem in računalniško okolje uporabnika). Čeprav gre za informacije, ki se ne zbirajo, da bi bile povezane z opredeljenimi zainteresiranimi stranmi, bi lahko zaradi svoje narave omogočile identifikacijo uporabnikov s pomočjo obdelave in povezovanja s podatki, ki jih hranijo tretje osebe.
Ti podatki se uporabljajo samo za pridobivanje statističnih podatkov, ki niso povezani z identifikacijskimi podatki uporabnika o uporabi spletnega mesta in za preverjanje njegovega pravilnega delovanja ter se izbrišejo takoj po obdelavi. Podatki se lahko uporabijo za ugotavljanje odgovornosti v primeru hipotetičnih računalniških zločinov na spletnemu mestu.

 

 

Podatki, ki jih uporabnik prostovoljno posreduje
Za obisk spletnega mesta niso zahtevani nobeni osebni podatki. Vsak stik z MIDI EUROPE SRL ali fakultativno, izrecno in spontano pošiljanje sporočil, elektronske pošte ali tradicionalne pošte na naslove isuzuitalia@midieurope.it ki so navedeni na spletnem mestu, pomeni poznejšo pridobitev naslova, vključno z e-pošto, pošiljatelja ali ustrezne telefonske številke, ki je potrebna za odzivanje na zahteve, kakor tudi vse druge osebne podatke, ki so vključeni v ta sporočila.
Ti podatki bodo uporabljeni samo za izpolnitev zahteve uporabnika in bodo lahko posredovani tretjim osebam le, če je to potrebno za ta namen.
Za obdelavo podatkov v te namene vaše soglasje ni potrebno, ker je obdelava potrebna za izvedbo pogodbe, katere podpisnik ste, ali za izvajanje predpogodbenih ukrepov, sprejetih na vašo zahtevo (prvi odstavek 6. člena, črka (b) Uredbe) in, kjer je to potrebno, za izpolnitev zakonske obveznosti (člen 6, odstavek 1, točka a) uredbe).
Podatke bo obdelalo osebje, ki ga določi MIDI EUROPE SRL s postopki, tehničnimi in informacijskimi orodji, ki so primerna za varovanje zaupnosti in varnosti vaših podatkov ter zajemajo njihovo zbiranje, evidentiranje, organizacijo, shranjevanje, posvetovanje, obdelavo, spreminjanje , izbiro, pridobivanje, primerjavo, uporabo, medsebojno povezovanje, blokiranje, sporočanje, razširjanje, razveljavitev, uničenje le-teh, vključno s kombinacijo.

dveh ali več zgoraj navedenih dejavnosti.
Ti podatki se hranijo za čas, ki je nujno potreben, da se uporabniku zagotovi zahtevana storitev in se izbrišejo takoj po tem, razen, če zakon o hranjenju zahteva drugače. Vaših podatkov ne bomo razkrili. Kot del svojih dejavnosti in za zgoraj navedene namene lahko MIDI EUROPE SRL za obdelavo podatkov uporablja storitve, ki jih nudijo tretje osebe, ki delujejo v njegovem imenu in v skladu z njegovimi navodili kot odgovorni za obdelavo podatkov. To so osebe, ki MIDI EUROPE SRL nudijo obdelovalne ali instrumentalne storitve (npr. Storitve IT za delovanje spletnega mesta).
Zahtevate lahko popoln in posodobljen seznam oseb, ki so imenovane za upravljavce podatkov, tako, da se obrnete na enega od spodnjih kontaktov.
Podatki se lahko prenesejo znotraj Evropske unije, kjer imajo MIDI EUROPE SRL ali njeni dobavitelji sedež ali svoje strežnike. Podatki se ne bodo prenesli izven Evropske unije.
Imeli boste pravico, da kadar koli uveljavljate pravice, ki jih zagotavlja veljavna zakonodaja, vključno s pravico do tega, da:

  • prejmete potrditev obstoja vaših osebnih podatkov in imate dostop do njihove vsebine;
  • osvežite, spremenite in/ali popravite svoje osebne podatke;
  • zahtevate preklic (pozabo), preoblikovanje v anonimno obliko, blokiranje podatkov, obdelanih v nasprotju z zakonom, ali omejitev obdelave;
  • se zaradi zakonitih motivov uprete obdelavi;
  • prejmete kopijo podatkov, ki ste jih posredovali in prosite, da so ti podatki posredovani drugemu obdelovalcu tako, da pošljete izrecno zahtevo na MIDI EUROPE SRL email: siver@midigroup.it

 

Odpoved glasila
Uporabnik lahko kadarkoli prekliče svojo naročnino na glasilo MIDI EUROPE SRL, pri čemer sledi navodilom v prejetem e-poštnem sporočilu
 
Tehnologije
Piškotkov

Piškotkov ne uporabljamo za posredovanje podatkov zasebne narave.
Uporaba sejnih piškotkov (ki niso trajno shranjeni na uporabnikovem računalniku in izginejo, ko zaprete brskalnik) je strogo omejena na pošiljanje identifikatorjev sej, ki so potrebni za varno in učinkovito raziskovanje spletnega mesta.
Piškotki sej, ki se uporabljajo na tej spletni strani, se izogibajo uporabi drugih informacijskih tehnik, ki bi lahko bile škodljive za zasebnost brskanja uporabnikov in ne dovoljujejo pridobivanja osebnih identifikacijskih podatkov uporabnika.
Ta spletna stran uporablja tudi stalne piškotke, tj. piškotke, ki so shranjeni na trdem disku računalnika, dokler ne potečejo ali jih uporabniki/obiskovalci ne prekličejo. Preklic piškotkov ne izključuje uporabe zgoraj navedenih strani in/ali aplikacij.
Prek stalnih piškotkov so uporabniki/obiskovalci, ki dostopajo do spletnega mesta (ali drugi uporabniki, ki uporabljajo isti računalnik), samodejno prepoznani ob vsakem obisku.
Uporabniki/obiskovalci lahko nastavijo brskalnik računalnika, da sprejme/zavrne vse piškotke ali prikaže opozorilo vsakič, ko je piškotek predlagan, da bi lahko ocenili, ali ga bodo sprejeli ali ne.
Če želite izvedeti več o upravljanju in brisanju piškotkov iz svojega brskalnika, obiščite te povezave:
  • Kliknite tukaj če želite izvedeti več o upravljanju piškotkov v brskalniku FireFox;
  • Kliknite tukaj če želite izvedeti več o upravljanju piškotkov v brskalniku Chrome;
  • Kliknite tukaj če želite izvedeti več o upravljanju piškotkov v brskalniku Internet Explorer;
  • Kliknite tukaj če želite izvedeti več o upravljanju piškotkov v brskalniku Safari.

 

Seznam uporabljenih piškotkov na tej strani
Asp.NET_SessionId.

Namen:identifikacija anonimne seje za dostop.
Trajanje:enako seji.

Isuzu
Namen:
dovoljenje uporabniku, da ostane prijavljen tudi za kasnejšo sejo za dostop, če sam uporabnika zahteva to funkcijo.
Trajanje:en mesec.

__cfduid
Namen:
sprepisati varnostne omejitve, ki veljajo za naslov IP, s katerega prihaja obiskovalec. Namesti ga jquery.com.
Trajanje:dve leti.

CKFinder_Path
Namen:shraniti pot upravljalnika datotek CkFinder, ki jo uporablja spletno mesto
Trajanje:dve leti.

Seznam Piškotkov, ki jih tretje strani uporabljajo na tej strani
_drt_ 
Namen: Google Analytics jih uporablja za spremljanje obiskovalcev vseh spletnih mest, ki gostijo oglase Doubleclick, da lahko oglase prilagodi glede na njihove interese. Namesti ga doubleclick.net.
Trajanje:en dan.

_ga
Namen: Google Analytics jih uporablja za razlikovanje edinstvenih uporabnikov.
Trajanje:dve leti.

_ga 
Namen:uporablja ga Twitter za razlikovanje edinstvenih uporabnikov.
Trajanje:dve leti.

_gat_a e _gat_b
Namen: uporablja ju Twitter, dovoljujeta deljenje vsebin na twitterju in prikazovanje zadnjih tvitov.
Trajanje:1 dan.

_gat
Namen:uporablja ga Google Analytics za omejevanje pogostosti zahtevkov, pospešitev časa nalaganja in preverjanje, ali je prošnjo mogoče odobriti.
Trajanje:enako trajanju seje.

cb-enabled
Namen:uporablja ga stran za upravljanje z omogočanjem in onemogočanjem komercialnih piškotkov. Shrani privolitev ali zavrnitev za upravljanje z zgoraj omenjenimi piškotki s strani strani.
Trajanje:eno leto.

auth_token
Namen: piškotki za avtentikacijo v Twitterju.
Trajanje:enako trajanju seje.

datr
Namen:identifikacija sumljivega dostopa do računov facebook prek spletne strani.
Trajanje:2 leti.

eu_cn
Namen: piškotek Twitterja, namenjen pošiljanju oglaševanja, namenjenega uporabniku in njegovim interesom..
Trajanje:9 mesecev.

fr
Namen:
piškotek facebooka, namenjen pošiljanju oglaševanja, namenjenega uporabniku in njegovim interesom.
Trajanje:3 mesece.

guest_id
Namen:Twitter piškotki za identifikator uporabnikov, tudi če niso registrirani v družabnem omrežju, in sledenje njihovim navadam brskanja, ki bodo nato povezane z uporabnikom, če se ta prijavi v Twitter prek istega brskalnika.
Trajanje:1 leto.

id
Namen: 
hraniti dnevnik prikazanih oglasov uporabniku v različnih brskalnikih. Uporablja ga DoubleClick za Google. Trajanje:1 leto.

lang
Namen:
uporablja ga Twitter za shranjevanje uporabljenega jezika.
Trajanje:1 leto.

lu
Namen:uporablja ga Facebook, da prednastavi e-poštni naslov na prijavnem obrazcu.
Trajanje:2 leti.

reg_fb_gate, reg_ext_ref, reg_fb_ref
Namen:
uporablja se za upravljanje widgetov za všečke in deljenje na Facebooku Zlasti reg_fb_gate beleži prvo obiskano Facebook stran in je nastavljen, ko obiskovalec ni uporabnik Facebooka ali ni povezan s Facebookom, medtem ko reg_fb_ref zapisuje zadnjo obiskano stran Facebooka. Ta zadnji piškotek je nastavljen tudi, ko obiskovalec ni uporabnik Facebooka ali ni povezan s Facebookom.
Trajanje:enako trajanju seje.

remember_checked_on
Namen: piškotek twitterja. Dovoljuje razumeti, ali je obiskovalec prijavljen na račun Twiter med sejo za dostop.
Trajanje:10 let.

__utmaPiškotki storitve Google Analytics, sledijo, kolikokrat je uporabnik obiskal spletno mesto in kdaj je bil prvi in zadnji obisk.
Trajanje:2 leti.

__utmbGoogle Analytics piškotek je časovni žig trenutka prihoda na spletno mesto na začetku seje. Trajanje: 30 minut.

__utmcPiškotek storitve Google Analytics naredi časovni žig po tem, ko uporabnik ni sodeloval s spletnim mestom več kot 30 minut, da signalizira konec seje.
Trajanje:enako seji.

__utmz Piškotek Google Analytics shranjuje podatke o poreklu v primeru dostopa do spletnega mesta prek iskalnika, neposredne povezave ali povezave iz oglasa.
Trajanje:6 mesecev.

__utmv Piškotek storitve Google Analytics se uporablja za segmentiranje obiskovalcev glede na zahtevane vsebine in analize.
Trajanje:2 leti.

has_js
Namen:Twitter piškotki obveščajo, da je javascript omogočen med konfiguracijami brskalnika.
Trajanje:dokler ne zaprete brskalnika.

Javascript
Tehnika, ki se uporablja kot alternativa neposredni analizi log datotek spletnega strežnika.
Sestavljen je iz zbiranja in obdelave navigacijskih podatkov z uporabo namenske JavaScript kode, ki se nahaja znotraj obiskanih html strani.

Google Analytics
Ta spletna stran uporablja zunanjo storitev spletne analize, ki jo ponuja Google Analytics, ki uporablja tehnologijo Javascript, za omogočanje, da spletno mesto analizira, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto. Informacije, ustvarjene o uporabi spletnega mesta s strani uporabnika (vključno z njegovim IP naslovom), bodo posredovane in shranjene na strežnikih Google Analytics. Google Analytics bo te informacije uporabljal za sledenje in preučevanje uporabe spletnega mesta, za pripravo poročil o dejavnostih spletnega mesta za operaterje spletne strani in za zagotavljanje drugih storitev v zvezi z dejavnostjo spletnega mesta in uporabo interneta. Google Analytics lahko prenese te podatke tudi tretjim osebam, če to zahteva zakon ali kadar te tretje osebe obdelujejo zgoraj navedene informacije v imenu Google Analytics.
Google Analytics ne bo povezal vašega IP naslova z drugimi podatki, ki jih ima Google Analytics. Z uporabo tega spletnega mesta soglašate, da Google Analytics obdeluje vaše podatke na način in za zgoraj navedene namene.

Cerea, 24 maj 2018