MyIsuzu

Zakaj bi se registrirali na MyIsuzu?

MyIsuzuMyIsuzu je rezervirano območje, do katerega lahko kadarkoli dostopate s svojimi podatki za registracijo. Tam boste našli izbor vsebine portala Isuzu Slovenija, ki je predlagana na podlagi vaših preferenc, profila in navigacijskih poti. Ne glede na to, ali ste zasebnik, podjetje ali prodajalec MyIsuzu, boste imeli dostop do storitev Isuzu.

 

Registrirajte se 

Počutite se kot del skupnosti Isuzu

MyIsuzu!Z registracijo boste postali del skupnosti Isuzu, kjer se zbirajo navdušenci, trgovci, trgovci na drobno in delavnice, da imajo koristi od storitev, ki so jim namenjene. Želite preizkusiti nov D-Max ali iščete pomoč za svoje vozilo? Obrnite se na svojo skupnost Isuzu, skupaj bomo lahko zadovoljili vaše potrebe.

 

 

Roki? Mi vas bomo spomnili

Isuzu TrucksShranite podatke o svojem vozilu v storitvi MyIsuzu: opozorili vas bomo na rok za tehnični pregled in obvestili vas bomo, kdaj bo vaš zaupanja vreden trgovec zaprt zaradi počitnic. Povejte nam, kdaj imate rojstni dan in na tisti dan boste dobili darilo samo za vas.

Vaše vozilo Isuzu

Isuzu D-MaxKartica vašega avtomobila Isuzu bo koristen dokument, ki ga lahko uporabite za ogled osebne izkaznice svojega vozila Isuzu kadarkoli in kjerkoli že ste. Shranite podatke o vozilu v MyIsuzu: v pomoč bodo vam in vašemu prodajalcu. Z registracijo na MyIsuzu boste prejeli tudi vse novice v zvezi s storitvami ali varnostnimi kampanjami vašega vozila Isuzu.

 

Prejemajte glasilo Isuzu

O najnovejših novicah o vozilih Isuzu in prodajalcih v vaši bližini.

 

Povejte nam svoje mnenje

Osebno sodelujte z Isuzu in drugimi člani naše spletne skupnosti, pustite komentarje o vozilih in videoposnetkih ter izmenjujte novice in vsebine na svojih družabnih omrežjih, kar nam bo pomagalo, da se bolje odzovemo na potrebe oboževalcev Isuzu.